OSMANİYE / MERKEZ - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

.
Adres
YEDİ OCAK MAH. DR.DEVLET BAHÇELİ BUL. NECMETTIN ERBAKAN KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI NO: 88A MERKEZ / OSMANİYE
Vizyon
Çevresine liderlik yapan , katılımcı , paylaşımcı , teknolojiyle bütünleşmiş , bilgiyi paylaşan , öğrenen , öğreten , çağdaş yerel , ulusal ve evrensel değerlerin bilincinde bireyler yetiştiren okul olmaktır.
Misyon
Öğrencileri, kendilerine , ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkaları ile iyi ilişkiler kuran,hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2016 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI: Sınava giren 199 öğrenciden 176´sı tercih yapmıştır. Tercih yapan öğrencilerin 147´si istediği okula yerleşmiştir. Fen Lisesi :4 Sosyal Bilimler Lisesi: 6 Anadolu Lisesi: 93 Anadolu Öğretmen Lisesi: 6 Anadolu İmam Hatip Lisesi: 12 Sağlık Meslek Lisesi: 13 Endüstri Meslek Lisesi:2 Kız Teknik ve Meslek Lisesi:4 Ticaret Meslek Lisesi: 4 Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi: 2 Tarım Meslek Lisesi: 1 şeklinde öğrencilerimiz yerleşmişlerdir.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim (sabahçı -öğlenci devre)
Saatler
Sabahçılar Başlangıç; 06.50 Bitiş : 12.40 (Toplam 7 ders ve bir ders 40 dakikadır) .10 dakika teneffüs.(Yaz Saati) Öğlenci devre Başlangıç :12:50 ,Bitiş 18:30 (toplam 7 ders)
Kaloriferle Isınma